Avant Webdiensten klaar voor nieuwe fase

ALBLASSERDAM - Internetbedrijf Avant Webdiensten gaat een nieuwe fase in, nu haar oprichter Xandra Hovius per 1 juli 2022 afscheid heeft genomen.

Enkele jaren geleden had Xandra haar bedrijf Avant verkocht aan Hans Huisman, maar bleef nog wel actief als accountmanager en adviseur.

Xandra Hovius: "In 2015 vond ik in Hans Huisman de juiste partner om het roer van mij over te nemen. Ook zíjn internetbedrijf draaide al een flinke tijd mee en we hadden al vaker succesvol samengewerkt. Langzaam maar zeker heb ik mij in de jaren die volgden los kunnen maken van Avant en nu, na een half jaar sabbatical, weet ik het zeker: het schip kan volledig zonder mij. Vol vertrouwen in Hans als ervaren kapitein en de huidige, bekwame bemanning ga ik van boord en laat ik het los."

Hans Huisman is dankbaar voor de samenwerking en geeft aan: “Ik heb veel van Xandra mogen leren. Avant bestaat al ruim 25 jaar en is echt een begrip in de regio geworden.”

Blik op de toekomst

Hans Huisman gaat verder op de ingeslagen weg. "Het ontwerpen en bouwen van kwalitatief goede maatwerk websites blijft onze hoofdactiviteit. Daarnaast bouwen we voort met onze digitale steden in de regio, zoals Dordrecht.net, Zwijndrecht.net en Papendrecht.net. Hiermee staan we midden in de maatschappij en kunnen we van toegevoegde waarde zijn voor tal van bedrijven en organisaties. Ook verhogen we hiermee de vindbaarheid van websites.

Ook op het gebied van marketing en communicatie willen we de komende jaren grote stappen gaan zetten. Want veel organisaties hebben wel een website, maar willen ook meer bezoekers en een hogere conversie. Hierin werken we samen met partners uit de regio en dat willen we verder gaan uitbouwen. Want we geloven in de kracht van samenwerking en dat je als bedrijf je moet focussen op de zaken die je zelf het beste kunt uitvoeren. Met elkaar zijn we klaar voor de toekomst!"

Wilt u graag een nieuwe website of advies om uw huidige website te optimaliseren, neem dan vrijblijvend contact op met Hans Huisman via 088 – 654 04 00 of via hans@avant.nl.

Terug naar overzicht