Hosting

Om uw website op internet bereikbaar te maken, heeft u een domeinnaam en webruimte nodig. Dat regelen wij gewoon rechtstreeks voor u, want bij Avant hebben wij alles graag in eigen beheer. Een domeinnaam is binnen enkele minuten geregistreerd.

Avant beschikt over een eigen serverpark met gespecialiseerde webservers die altijd up-to-date zijn.

Onze specialisten monitoren uw domein, website en e-mail 24/7. Een veilig gevoel!

Avant biedt verschillende standaardpakketten voor hosting tegen aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk blijft maatwerk ook altijd mogelijk.

Onze hostingpakketten worden regelmatig uitgebreid en aangepast aan de eisen van deze tijd, zijn eenvoudig te beheren en voorzien van virus- en spamfiltering software.

Solide en betrouwbare hosting is een must voor iedere organisatie die zich professioneel op internet begeeft. Daarom besteden we de hosting niet uit, maar houden dit in eigen huis. Dan weten we zeker dat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden.

Snelle en kwalitatieve webhosting vanaf € 65,- per jaar inclusief domeinnaam

Bel ons vandaag nog op 088-65.40.500 voor meer informatie of gebruik het contactformulier.

Gratis helpdesk

Zelf uw domein beheren? Dat is heel eenvoudig met onze gebruiksvriendelijke administratietools voor uw domein. En heeft u toch hulp nodig of heeft u vragen? Bel gerust naar onze gratis helpdesk of stuur een e-mail naar traffic@avant.nl. Wij helpen u graag verder!